Els Castellers de Vilafranca organitzen la diada del seu patró com a preparació del Concurs de Castells

 

 

 

 

Com és habitual els anys de Concurs, els Castellers de Vilafranca aprofitaran el dia del seu patró, Sant Miquel, per organitzar una diada que comptarà, a més, amb dues colles convidades: els Minyons de l’Arboç i els Bordegassos de Vilanova.

Els actes de la diada començaran amb la missa de 12 a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès, ja que part de la colla hi participarà per fer-hi l’ofrena a Sant Miquel. A dos quarts d’1 del migdia les tres colles estan convocades a la Plaça Jaume I -just davant de la basílica- per marxar en cercavila fins la Plaça de Sant Joan, indret que acollirà la Diada de Sant Miquel.

 

Els Castellers de Vilafranca plantegen aquesta actuació com una clara preparació pel Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc el proper diumenge 5 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça. Des de la tècnica de la colla es demana el màxim compromís a tots els castellers i castelleres pels 5 assaigs que falten i la diada de Sant Miquel.