Aquest diumenge, cap a Santa Tecla

2014-09-10T08:56:56+01:0010 Setembre 2014|Notícies castelleres|0 Comments

Els Castellers de Vilafranca participaran a la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona

 

 

Després de dues setmanes de parèntesi i un viatge a Menorca, els Castellers de Vilafranca tornen a les places per encarar, ara sí, un sprint fins al Concurs de Castells d’aquí tres setmanes. El primer assalt, aquest diumenge 14 de setembre a Tarragona, en motiu de les festes de Santa Tecla. Diumenge 21 actuaran a Barcelona en motiu de la Mercè i el dia 28, Sant Miquel a Vilafranca.

 

L’actuació a Tarragona serà aquest diumenge a les 12 del migdia a la Plaça de la Font. Els de la camisa verda actuaran juntament amb els Xiquets de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

 

 

Divendres 12 els Castellers de Vilafranca realitzaran el primer assaig general després de la Festa Major. És important l’assistència d’un bon gruix de castellers i castelleres per tal de preparar aquesta diada i les properes. El compte enrere pel Concurs ja ha començat.

Deixa un comentari