Els Castellers de Vilafranca seran la tercera colla del grup A en actuar, per darrere de les dues colles vallenques i per davant de la Jove de Tarragona

 


 

Aquest dissabte al migdia s’ha celebrat a Tarragona el sorteig d’ubicació i d’ordre d’actuació del XXVè Concurs de Castells, que se celebrarà el proper mes d’octubre a la capital tarragonina. L’atzar ha decidit que els Castellers de Vilafranca, englobats dins del grup A juntament amb les colles capdavanteres del rànquing, siguin els tercers en actuar dins d’aquest grup. Per davant seu actuaran la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls, i tancaran el grup A la Colla Jove Xiquets de Tarragona. A més, els vilafranquins estaran situats al mateix lloc que ara fa dos anys, a l’entrada del Carrer Eivissa. Al seu costat actuaran els Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona.

 

L’ordre complet d’actuació serà el següent:

C1. Xiquets de Reus

C2. Nens del Vendrell

C3. Castellers de Sabadell

C4. Castellers de la Vila de Gràcia

A1. Colla Vella dels Xiquets de Valls

A2. Colla Joves Xiquets de Valls

B1. Castellers de Barcelona

B2. Castellers de Sants

B3. Xiquets de Tarragona

B4. Capgrossos de Mataró

A3. Castellers de Vilafranca

A4. Colla Jove Xiquets de Tarragona

 

Aquest mateix dilluns 8 de setembre es posen a la venda les entrades per l’edició de diumenge 5 d’octubre del Concurs de Castells, en la què participen els Castellers de Vilafranca. Serà a les 9 del matí en punt i es podrà fer a través dels llocs web següents: www.concursdecastells.cat, www.tarragona.cat, www.tap.cat. Per poder efectuar la compra, els usuaris hauran d’estar prèviament registrats i cada un podrà comprar un màxim de 4 entrades. Els Castellers de Vilafranca animem a tota l’afició vilafranquina a comprar entrades i a acompanyar la colla el proper diumenge 5 d’octubre.