Els Castellers de Vilafranca tornen a l’activitat amb un viatge a Menorca coincidint amb les festes de Maó

 


 

Tal i com ja van fer ara fa just 3 anys, els Castellers de Vilafranca es desplaçaran els propers dies fins a Menorca per participar, entre altres, a les festes de Maó. El Verds marxaran amb vaixell dissabte 6 de setembre a la nit i tornaran cap a casa dimecres dia 10, just per poder participar l’11 de Setembre a la “V” que des d’Ara és l’hora s’està organitzant a Barcelona. La delegació vilafranquina a les illes estarà formada per uns 150 castellers i castelleres.

 

Igual que en l’última ocasió, els de Cal Figarot s’allotjaran a l’Hotel Son Parc. La seva arribada està prevista per diumenge 7 a primera hora del matí. El mateix diumenge al vespre actuaran a Es Mercadal i a la nit, a l’hotel. L’endemà dilluns, està prevista una actuació a Maó, a la Plaça d’Espanya, al voltant de dos quarts d’11 de la nit. Dimarts 9 de setembre, hi haurà les dues últimes actuacions del viatge: a les 5 de la tarda a la Plaça de la Constitució de Maó i a dos quarts de 7, al Port. Aquesta mateixa tarda, els Castellers de Vilafranca també seran rebut en una recepció de l’ajuntament de la localitat.

 

 

Amb el viatge a Menorca i la participació de la colla a la “V”, el primer assaig general de la colla serà divendres 12 de setembre a dos quarts de 10 de la nit. Un assaig que ha de servir per preparar a consciència la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona.