Com ja és habitual, dimecres 27 d’agost els Castellers de Vilafranca celebraran l’assaig especial de Sant Fèlix a la Plaça de la Vila a partir de dos quarts de 10 de la nit

 


 

Quatre assaigs i dues actuacions per arribar a Festa Major: aquest és el programa dels Castellers de Vilafranca els propers dies fins el 29 d’agost, dia del tret de sortida de la Més Típica.

 

Aquesta setmana, amb les actuacions a El Catllar i l’Arboç, dissabte i diumenge respectivament, els Verds tenen programats els assaigs generals habituals de dimecres, a les 9 del vespre, i de divendres. Aquest últim, que començarà a dos quarts de 10 de la nit, serà a més el penúltim assaig especial abans de Sant Fèlix. Al finalitzar-lo, hi haurà un petit refrigeri per tothom que hi participi i un ball de gralles a Cal Figarot.

 

De cara a la propera setmana, setmana decisiva al calendari dels vilafranquins, els assaigs seran dimarts 26 i dimecres 27. Dimarts a les 9 del vespre a Cal Figarot i dimecres serà el torn per l’assaig especial de Festa Major a la Plaça de la Vila. Començarà a partir de dos quarts de 10 de la nit.

 

 

Des de la Junta directiva i l’equip tècnic de la colla es demana la màxima assistència de castellers, castelleres i aficionats als assaigs per tal de realitzar bones proves amb garanties de cara a la Diada de Sant Fèlix, l’actuació més esperada de tot l’any per la colla. L’any passat els de la camisa verda van aconseguir alçar-hi la millor diada castellera de la història i aquest any segueixen plantejant-se grans reptes.