Els vilafranquins completen una molt bona actuació a l’aniversari del local. A l’acabar, aixequen un peu de 3 de 10 amb folre i manilles fins sisens

 


 

Aquest dissabte es va celebrar a Vilafranca la Diada de Cal Figarot, coincidint amb el XXIXè aniversari del local dels Verds. Els amfitrions van compartir plaça amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers d’Altafulla en una jornada que també va servir per inaugurar la placa commemorativa del 3 de 10 amb folre i manilles descarregat a la millor diada de la història dels castells, Sant Fèlix de l’any passat, i per donar a conèixer el nou autocar de la colla de l’empresa Autocars Penedès. La Diada de Cal Figarot va ser patrocinada per Caves i Hotel Mas Tinell.

 

Els de la camisa verda van obrir l’actuació amb un còmode 4 de 9 amb folre, un castell encarat ja a posar-hi l’agulla per Sant Fèlix. A la segona ronda van descarregar el 3 de 9 amb folre, també pensant en pujar-lo un pis més per la Festa Major, i van acabar les rondes de castells amb el primer 3 de 8 amb agulla de l’any. El plat fort de la tarda castellera va ser a la ronda de pilars, on els vilafranquins van descarregar el de 8 folrat i emmanillat.

 

A l’acabar l’actuació, i tal i com van fer l’any passat, els Verds van aprofitar per fer una prova de 3 de 10 amb folre i manilles. Tal i com va passar ara fa un any, hi van col·locar el pis de sisens amb molt bones sensacions. Ara tenen tres setmanes més per seguir-lo treballant de cara a Sant Fèlix.

 

El proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca no actuen. Aquesta setmana els assaigs seran dilluns a les 9 del vespre i dimecres a dos quarts de 10 de la nit. La propera actuació ja serà dissabte 23 d’agost a El Catllar.