Els de la camisa verda actuaran a la Plaça de la Vila vilanovina juntament amb els Bordegassos de Vilanova i la Colla Jove Xiquets de Tarragona

 

 

Un any més els Castellers de Vilafranca actuaran a Vilanova i la Geltrú en motiu de la Festa Major de la Mare de Déu de les Neus de la capital del Garraf. L’actuació serà dissabte 2 d’agost a partir de les 6 de la tarda a la Plaça de la Vila. Mitja hora abans, a dos quarts de 5, les tres colles faran una petita cercavila des de la Plaça de les Casernes, on està situat el local dels Bordegassos de Vilanova.

 

En les últimes temporades, els Verds han realitzat grans actuacions amb castells importants a Vilanova. Sense anar més lluny, l’any passat hi van descarregar la torre de 9 amb folre i manilles. A falta dels dos assaigs que resten aquesta setmana, els vilafranquins no tenen decidit quin serà el guió de l’actuació.

 

A més, aquest mateix dissabte, al tornar de l’actuació a Vilanova, se celebrarà a Cal Figarot el tradicional Sopar del Peu. Tothom que s’hi vulgui apuntar, ja ho pot fer a les llistes que hi ha penjades a la cartellera de Cal Figarot. El preu per casteller és de 20 euros i de 10 euros pels menors de 14 anys.

 

Aquest divendres, un nou assaig especial

 

 

A falta d’un mes per la diada de Sant Fèlix, els Castellers de Vilafranca tenen programat un nou assaig especial aquest mateix divendres. La colla demana al màxim nombre de castellers i castellers i aficionats de la vila i comarca a assistir a aquests assaigs especial per tal de podar fer-hi bones proves amb garantia. La temporada passada aquests assaigs van donar molt bons resultats i la tècnica espera una nova mobilització de la gran massa de la colla. A part del d’aquest divendres 1 d’agost, fins Sant Fèlix n’hi ha dos més de programats: un el divendres 22 d’agost i l’assaig general de Festa Major a la Plaça de la Vila dimecres 27 d’agost.