Com ja és habitual, els Castellers de Vilafranca actuaran a la Diada de les Santes a Mataró

 

Aquest diumenge 20 de juliol al migdia els Castellers de Vilafranca tenen la primera de les actuacions marcades en vermell al seu calendari: la Diada de les Santes a Mataró. Com s’ha tornat en habitual, els Verds participen a aquesta diada a mitjan de juliol juntament amb els Capgrossos de Mataró i, enguany, els Minyons de Terrassa. L’actuació començarà a les 12 del migdia a la Plaça de Santa Anna de la capital del Maresme.

 

Els dos assaigs que resten aquesta setmana serviran per perfilar el programa de castells que els de Cal Figarot portaran diumenge a plaça. Després d’un cap de setmana on es va estrenar el primer gamma extra de la temporada –el pilar de 8 amb folre i manilles carregat a Altafulla-, però també amb dues caigudes, l’evolució dels assaigs marcarà al 100% el guió dels vilafranquins. A més, aquest divendres 18 de juliol els Verds tenen programat el segon assaig especial de l’estiu, amb un petit most per tots els assistents una vegada finalitzat.

 

En les últimes temporades, s’havia tornat en habitual l’estrena de la gamma extra a Mataró, amb la torre de 9 amb folre i manilles. La temporada passada, els Verds hi van descarregar el 3 de 9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles, el 9 de 8 i el pilar de 7 amb folre.