Aquest cap de setmana, els Castellers de Vilafranca tornen a Tarragona per actuar en un dels indrets més emblemàtics de la ciutat, el Pla de la Seu.

 


 

Els Castellers de Vilafranca continuen amb el seu particular tour pel Camp de Tarragona. Si el passat dissabte va ser el torn de visitar el barri mariner de Tarragona, el Serrallo, aquest cap de setmana ho faran al Pla de la Seu, diada organitzada pels Xiquets de Tarragona. A part dels Xiquets, els vilafranquins també compartiran plaça amb els Castellers de Sants. L’actuació començarà a les 6 de la tarda.

 

Després de la petita ensopegada el passat dissabte amb el 4 de 9 amb folre, aquesta setmana els Verds volen tancar els petits interrogants sorgits. Castells de 9 i algun de la gamma alta de 8 són els que tenen més números per portar-se a Tarragona.

 

Primer assaig especial

 

 

A banda de l’actuació al Pla de la Seu, els Castellers de Vilafranca realitzaran el primer assaig especial de l’estiu aquest mateix divendres, a dos quarts de 10 de la nit a Cal Figarot. En finalitzar-lo, hi haurà botifarrada per tots els assistents. La colla demana la màxima implicació de castellers, castelleres i aficionats.