A Sant Joan de Déu amb els infants amb malalties metabòliques

2014-06-03T09:50:21+01:003 Juny 2014|Notícies castelleres|0 Comments

Dissabte a la tarda, els Castellers de Vilafranca van participar a la jornada lúdica i benèfica pels nens i nenes amb malalties metabòliques.

 

 

 

 

Una estona abans d’actuar al barri de Sants de Barcelona, els Castellers de Vilafranca van participar en una jornada lúdica per a familiars i pacients amb errors congènits del metabolisme organitzada per la unitat de malalties metabòliques de l’Hospital maternoinfantil de Sant Joan de Déu.

 

La jornada, en benefici de la investigació de malalties com el PKU, va comptar amb una actuació castellera dels Verds que, tot i la pluja, van voler aportar el seu granet de sorra a la causa. A la plaça principal de l’hospital, els vilafranquins van descarregar el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7, el 5 de 7 i sis pilars de 4.

 

 

 

 

Deixa un comentari