Les tres sessions d’aquest any s’orientaran a conèixer els vins i caves del Penedès.

 

 

 

 

Com cada any per aquestes dates, els Castellers de Vilafranca organitzen tres noves sessions de tast de vins, un dels actes socials que organitza la colla i que més bona resposta obté.

 

Enguany les sessions seran els propers dimarts 3, 10 i 17 de juny a dos quarts de 9 del vespre a la seu social de la colla, Cal Figarot, i en cada una es tractarà un celler o tema concret. Totes, però, s’orientaran a conèixer el producte del territori.

 

Dimarts 3 de juny – Recaredo cava i Celler Credo

Es tastaran els caves d’aquest prestigiós celler penedesenc i els vins tranquils elaborats pel mateix equip, segons els paràmetres de la viticultura biodinàmica. La sessió estarà dirigida per Joan Rubió.

 

Dimarts 10 de juny – Tast de copes Riedel

Es descobrirà la importància de la copa en el tast de vins, tot degustant vins i caves del celler Somni d’Aran. La sessió estarà dirigida per Lluís Gras.

 

Dimarts 17 de juny – Vi + territori

Es tastaran vins procedents de diferents indrets del Penedès i es veurà com el sòl, el clima i la varietat condicionen les seves característiques. Aquesta última sessió estarà dirigida per Josep Ribas.

 

La primera i la tercera sessió tindran un preu de 10 euros (8 euros pels socis de la colla) i la segona serà de 20 euros (18 euros pels socis). En el preu d’aquesta segona sessió s’inclouen dues copes Riedel.

 

Les inscripcions al tast de vins ja estan obertes i es poden fer a la nau de Cal Figarot o enviant un correu electrònic al jreyes8@gmail.com.

 

 

En aquesta nova edició del tast de vins col·laboren: Recaredo Cava, Celler Credo, Somni d’Aran, INCAVI i Riedel.