Els Castellers de Vilafranca completen la millor actuació del que portem de temporada descarregant també el 4 de 8 amb agulla i estrenant el 5 de 8 i el pilar de 7 amb folre

 


 

Aquest diumenge 18 de maig els Verds han realitzat la primera actuació a Vilafranca del 2014. Ha estat la diada de Fires de Maig a la Plaça de la Vila, juntament amb els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove de Vilafranca. L’actuació, que com en els últimes temporades ha seguit el format a l’”antiga”, s’ha desenvolupat amb força rapidesa i ha necessitat poc més d’una hora per completar-se.

 

Amb un programa força ambiciós i amb estrenes de castells importants, els de la camisa verda han iniciat l’actuació amb el 4 de 8 amb agulla, el segon de la temporada després de descarregar-lo al Circuit de Montmeló el passat diumenge. Com ha segon castell, els Castellers de Vilafranca han optat pel 3 de 9 amb folre que, després de desmuntar-ne un primer peu, s’ha carregat i descarregat amb força serenor. Amb el primer castell de 9 del 2014 a la butxaca, els vilafranquins han estrenat també el seu primer 5 de 8 de la temporada, un castell no gaire habitual al repertori vilafranquí, però que enguany han començat a treballar des de bon principi de temporada. A l’hora dels pilars, els Castellers de Vilafranca han descarregat el de 7 folrat; també el primer de la temporada.

 

La propera actuació dels vilafranquins serà dissabte 31 de maig al Carrer de Sants, a Barcelona, en motiu del Firaentitats. L’actuació serà a les 6 de la tarda juntament amb els Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat.