Els Castellers de Vilafranca actuen al Gran Premi de Fórmula 1 davant d’unes 100.000 persones. A l’actuació prèvia han descarregats els primers 7 de 8 i 4 de 8 amb agulla de la temporada.

 


 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge al Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya, a la localitat vallesana de Montmeló. Els penedesencs, que han actuat davant d’un públic de 100.000 persones i prop de 500 milions d’espectadors a nivell mundial a través de la televisió, han descarregat el 3 i el 4 de 8 simultanis just davant de la tribuna principal del circuit una estona abans de l’inici de la cursa. També hi ha alçat dos pilars de 5 i dos pilars de 4 amb la senyera i la bandera de la colla.

 

Una estona abans d’actuar a la recta del Circuit de Catalunya, els Castellers de Vilafranca han realitzat una actuació completa a darrera de la tribuna, on està situada la fira del Gran Premi. Els Verds han començat descarregant el primer 7 de 8 de la temporada, i a la segona ronda han completat també  el primer 4 de 8 amb agulla de l’any. A la tercera, han descarregat la torre de 8 amb folre i han posat el punt i final a l’actuació amb el pilar de 6.

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 18 de maig a Vilafranca, en motiu de les Fires de Maig. Els Verds compartiran plaça amb els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. L’actuació serà a dos quarts d’1 del migdia a la Plaça de la Vila.