Aquest diumenge, els Castellers de Vilafranca actuaran al Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya, a Montmeló

 


 

El proper diumenge 11 de maig els Castellers de Vilafranca actuaran en un dels pols mediàtics d’aquest cap de setmana, al Gran Premi de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya (Montmeló). Els vilafranquins hi realitzaran dues actuacions al llarg del matí i el migdia, abans de la cursa principal de la jornada.

 

La primera de les actuacions serà a les 11.20h a darrera de la tribuna principal del circuit, on estarà ubicada la fira. Els Verds hi actuaran entre les curses de GP3 i GP2. L’actuació serà retransmesa en directe per les pantalles del circuit.

 

L’actuació principal tindrà lloc una estona abans de la cursa del Gran Premi de Fórmula 1. Serà entre les 12.45h i les 13.05h a la recta del circuit, just al punt de sortida davant dels cotxes. Les televisions i les pantalles del circuit també retransmetran en directe l’actuació dels penedesencs.