Els Castellers de Vilafranca descarreguen la torre de 8 amb folre i el pilar de 6 a la primera actuació de la temporada

 


 

Primera actuació i tres castells de 8 a la butxaca. Els Castellers de Vilafranca han començat la temporada 2014 aquest diumenge a Guissona, al VIIè aniversari de la colla local, els Margeners de Guissona, i a on també hi ha participat els Castellers d’Esparraguera. Tal i com ja s’havia anunciat, els Verds portaven en cartera tres castells de 8 i el pilar de 6, i s’han complert tots els pronòstics. A la primera ronda, els vilafranquins han descarregat el 3 de 8 i a la segona, la torre de 8 amb folre. Una torre amb força canvis a la part superior respecte als últims anys, però que s’ha pogut completar sense gaires complicacions. A la tercera ronda, els del Penedès han descarregat el 4 de 8 i han posat el punt i final amb el pilar de 6, també descarregat.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 11 de maig al Gran Premi de Fórmula 1, al Circuit de Montmeló.