Un inici amb castells de 8

2014-04-27T20:22:48+01:0027 Abril 2014|Notícies castelleres|0 Comments

Els Castellers de Vilafranca descarreguen la torre de 8 amb folre i el pilar de 6 a la primera actuació de la temporada

 


 

Primera actuació i tres castells de 8 a la butxaca. Els Castellers de Vilafranca han començat la temporada 2014 aquest diumenge a Guissona, al VIIè aniversari de la colla local, els Margeners de Guissona, i a on també hi ha participat els Castellers d’Esparraguera. Tal i com ja s’havia anunciat, els Verds portaven en cartera tres castells de 8 i el pilar de 6, i s’han complert tots els pronòstics. A la primera ronda, els vilafranquins han descarregat el 3 de 8 i a la segona, la torre de 8 amb folre. Una torre amb força canvis a la part superior respecte als últims anys, però que s’ha pogut completar sense gaires complicacions. A la tercera ronda, els del Penedès han descarregat el 4 de 8 i han posat el punt i final amb el pilar de 6, també descarregat.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 11 de maig al Gran Premi de Fórmula 1, al Circuit de Montmeló.

Deixa un comentari