Els Castellers de Vilafranca posen en marxa el primer concurs d’Instagram del JoVerd per augmentar la presència del projecte a la xarxa i fomentar la participació dels joves, dels professors, dels pares i dels castellers.

 

 

El proper dissabte 17 de maig a Cal Figarot tindrà lloc la cinquena edició del JoVerd, el concurs de castells entre centres educatius de l’Alt Penedès que ara fa 5 anys van posar en marxa els Castellers de Vilafranca per obrir les portes de la colla i del Figarot al jovent de la comarca. Després de l’èxit assolit en les últimes edicions –l’any passat hi van participar 600 alumnes de 9 centres d’ensenyament diferents-, els Verds organitzaran projectes paral·lels als tallers i concurs de castells, com ara un concurs per escollir el cartell que promocionarà el JoVerd d’aquest any. A més, els vilafranquins també organitzaran el primer concurs d’Instagram, perquè tothom que ho desitgi hi participi tant compartint fotografies dels tallers a les escoles o instituts, com fotografies del dia del concurs a Cal Figarot.

 

Per l’edició d’aquest 2014 10 centres d’ensenyament amb educació secundària han confirmat la seva participació al JoVerd i ja han començat a realitzar els tallers. Els Castellers de Vilafranca esperen arribar als 700 alumnes participants.

 

Bases:

Concurs d’Instagram 5a edició del JOVErd

 

Els Castellers de Vilafranca organitzem un concurs d’Instagram per augmentar les presència del JOVErd a la xarxa i fomentar la participació dels joves, professors, seguidors, pares i castellers.

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb les etiquetes: #5JOVErd

El concurs s’obrirà oficialment el divendres 2 de maig a les 09.00h i finalitzarà el diumenge 18 de maig de 2014 a les 22.00h.

Condicions

Es pot participar amb qualsevol fotografia dels tallers de Castells, assajos i preparació  o del concurs casteller JOVErd .

Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, etc) quedaran automàticament descartades.

Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes Facebook, Google+, Twitter i a les webs dels Castellers de Vilafranca i d’autentikcat. El guanyador hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu toni@autentikcat.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

Les fotografies poden estar fetes en el període de preparació del JOVErd i del dia del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb les etiquetes #5JOVErd seran públiques als webs dels Castellers de Vilafranca i autentikcat i les xarxes socials dels organitzadors @verds @autentikcat.

Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades pels Castellers de Vilafranca i autentikcat per a futures campanyes de promoció.

La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.

Jurat, veredicte i premis

El jurat estarà format per:

  • Un representant de la Junta dels Castellers de Vilafranca.
  • 2 Castellers: un fotògraf i un instagramer
  • Un professor
  • Un representant d’autentikcat

El jurat emetrà veredicte el divendres 30 de maig al local dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, moment en què també es farà entrega dels premis. El premi serà un kit de marxandatge dels Castellers de Vilafranca.

Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.

Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/