Durant les primeres setmanes, aquests assaigs també estaran oberts als participants del JoVerd que vulguin perfeccionar les seves estructures

 

 

El proper 25 de maig començaran els assaigs joves dels Castellers de Vilafranca. Un any més, aquests assaigs estan dirigits a tots els membres joves de la colla i sobretot a aquelles persones que vulguin ser castellers i castelleres. D’aquesta manera, realitzant un assaig en petit format i ensenyant la tècnica bàsica dels castells, la gent nova es podrà integrar més fàcilment al conjunt de la colla.

 

Els assaigs joves es realitzaran a la seu social dels Verds, Cal Figarot, cada divendres a dos quarts de 9 del vespre. Una vegada finalitzats, a dos quarts de 10 de la nit, començaran els assaigs generals de divendres, on es convida a participar a tots els assistents dels assaigs joves. Aquesta serà la setena temporada que els Castellers de Vilafranca programen aquests assaigs conduïts per membres de la colla.

 

Durant les primeres setmanes i fins arribar a la celebració del JoVerd -el concurs de castells entre centres d’ensenyament de la comarca el 17 de maig-, els assaigs joves també estaran oberts a tots aquells participants del projecte que vulguin perfeccionar i practicar les estructures que estan preparant sota la supervisió i amb l’ajut de castellers i castelleres de la colla.