El primer dels assaigs generals serà divendres 14 de març. Tres dies abans, l’11, també començaran els assaigs de tronc.

 

Els Castellers de Vilafranca comencen a posar en marxa la màquina verda. Després d’un mes amb l’Escola de Castells cada divendres al vespre, el proper 14 de març començaran els assaigs generals de la colla. Seran a la nau de Cal Figarot a partir de dos quarts de 10 de la nit. Tres dies abans, dimarts 11 de març, també començaran els assaigs de tronc, però en aquest cas a les 8 del vespre, tot i que a partir de la setmana següent els assaigs de tronc seran els dimecres.

 

L’últim dels assaigs a incorporar-se al calendari dels vilafranquis seran els tècnics de pilar i castells nets, que començaran dilluns 31 de març. De moment, la primera actuació prevista per la temporada 2014 serà el 27 d’abril a Guissona (la Segarra).