Més de 200 persones assisteixen a l’assemblea dels Castellers de Vilafranca, que aprova la gestió de la Junta Directiva actual amb el 100% dels vots a favor.

 

 

El passat divendres 21 de febrer es va celebrar a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, l’assemblea general ordinària de la colla. Més de 200 persones van assistir-hi, 175 de les quals socis de la colla amb dret a vot. Durant la primera part de l’assemblea, la Junta Directiva dels Verds va fer una explicació exhaustiva de la gestió del 2013 i va detallar el pressupost i projecte pel 2014. A més, per part de la Tècnica també es va fer memòria dels resultats castellers del 2013 i es va assenyalar com s’encara aquesta temporada, amb Sant Fèlix i el Concurs de Castells de Tarragona a l’horitzó. El cap de colla dels Verds, Pere Almirall, va advertir que la temporada comença des de 0 i que hi ha molta feina per endavant.

 

Després de les exposicions de cada un dels vicepresidents de la colla, del president Jou Cabré, i del sots-cap de colla i del cap de colla, Manel Huguet i Pere Almirall respectivament, es va procedir a la votació dels comptes i de la gestió del 2013 i el pressupost i projecte d’activitats pel 2014. Les dues votacions van tenir idèntic resultat: 100% dels vots a favor. A continuació, els protagonistes van ser els castellers i castelleres, que van poder fer les seves aportacions i preguntes a través del torn obert de paraula.

 

Tots els assistents a l’assemblea, a més, també es van poder endur a casa un resum dels comptes del 2013 i el nou número de la revista de la colla, El Figarot.

 

La temporada 2014 que començarà d’aquí poques setmanes serà la tercera de la Junta i Tècnica liderades per Jou Cabré i Pere Almirall. Amb l’Escola de Castells ja engegada des de principis del mes de febrer, el proper dimecres 12 de març començaran els assaigs de tronc i el divendres 14 es reprendran els assaigs generals de la colla.