Els Castellers de Vilafranca realitzen una gran competició, però el títol de campions se’ls hi escapa en una final molt ajustada contra els Capgrossos de Mataró.

 

El cinquè Torneig Intercasteller de Futbol Sala consecutiu no va poder ser. L’equip dels Verds va perdre la final contra l’equip dels Capgrossos de Mataró. El partit es va acabar amb empat a 1 i els penals van decidir el guanyador de l’edició del Torneig d’enguany, que es va celebrar a Igualada. Malgrat tot, el balanç del cap de setmana de l’equip vilafranquí és molt positiu, ja que fins abans de la final, havien guanyat tots els partits excepte un empat a 0 contra els Al·lots de Llevant a la primera fase del Torneig. A més, es van endur el reconeixement d’equip menys golejat, ja que el porter dels Verds, Abel Yuste, només va encaixar 3 gols en tot el cap de setmana.


Dissabte al matí es va disputar la lligueta inicial, on els vilafranquins eren els caps de sèrie del grup G, un grup que també incloïa els Xiquets de Reus, els Castellers de la Sagrada Família, la Colla Jove de Vilafranca i els Al·lots de Llevant. Els resultats d’aquesta primera fase van ser els següents:

Castellers de Vilafranca 3 – Xiquets de Reus 0

Castellers de Vilafranca 6 – Castellers de la Sagrada Família 0

Castellers de Vilafranca 6 – Colla Jove de Vilafranca 0

Castellers de Vilafranca 0 – Al·lots de Llevant 0

 

Els Castellers de Vilafranca es van classificar com a primers de grup pels vuitens de final, que es van jugar contra els Castellers de Sant Cugat amb un resultat de 2 a 1 a favor dels penedencs. El mateix dissabte al vespre també es van disputar els quarts de final, aquest cas contra els amfitrions, els Moixiganguers d’Igualada, amb un resultat de 4 a 1. Ja diumenge al matí es van jugar les semifinals contra els Al·lots de Llevant, que van decantar-se a favor dels Verds per 3 gols a 0.