En motiu de la celebració de l’Assemblea Anual Ordinària dels Castellers de Vilafranca a les 9 del vespre, l’Escola de Castells canvia el seu horari i s’avança una hora.

 

 

Aquest divendres 21 de febrer, l’Escola de Castells començarà a dos quarts de 8 del vespre, i no a dos quarts de 9 com és habitual, en motiu de l’Assemblea Ordinària de la Colla, que tindrà lloc a la Sala Polivalent de Cal Figarot a partir de les 9 del vespre.

 

Durant l’Assemblea, la Junta i la Tècnica liderades per Jou Cabré com a president i Pere Almirall com a cap de colla, repassaran la feina feta durant el 2013 i explicaran els projectes en cartera per aquest 2014. Una vegada finalitzades les exposicions de les vicepresidències, que duraran al voltant d’uns 10 minuts cada una, es procedirà a l’aprovació dels comptes i la memòria del 2013, a més de l’aprovació del pressupost i el projecte d’activitats pel 2014. L’assemblea finalitzarà amb un torn obert de paraula. Amb tota la documentació que es lliurarà, també s’inclourà el nou número de la revista de la colla, El Figarot.