Ja estan obertes les inscripcions al Rally d’aventura Memorial Ignasi Trullàs que se celebrarà el 29 de març al Parc Les Deus Aventura

 


 

El Parc Les Deus Aventura, a Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès), organitzarà el proper dissabte 29 de març un Rally d’aventura en record a l’Ignasi Trullàs, un gran casteller i company de la colla que va morir l’abril de l’any passat. Les inscripcions ja estan obertes i tothom qui ho desitgi, ja s’hi pot inscriure amb equips d’entre dues i tres persones. Els equips poden ser masculins, femenins i mixtes, i podran participar-hi fins a 80 equips.

 

El Rally començarà a dos quarts de 10 del matí i consistirà en una prova que uneix agilitat, velocitat i resistència a parts iguals. S’hauran de recórrer els quatre circuits que hi ha instal·lats permanentment al parc en el menor temps possible. Les sortides dels equips es faran cada tres minuts. Hi haurà premi pels tres primers classificats, pel primer casteller classificat i també un record per a tots els participants.

 

 

Més informació i inscripcions a www.rallydaventura.com