Els Castellers de Vilafranca comencen a escalfar les espatlles amb l’inici de l’Escola de Castells el proper divendres 7 de febrer a partir de dos quarts de 9 del vespre a Cal Figarot.

 

 

Després de tres mesos d’inactivitat castellera a Cal Figarot, el proper divendres 7 de febrer la màquina verda es comença a posar en marxa amb els primers assaigs d’aquest 2014. Es tracta de l’Escola de Castells, uns assaigs oberts a tothom, especialment a la canalla i a tots els castellers i castelleres que vulguin perfeccionar la tècnica o que tinguin ganes de treure’s de sobre el mono de fer castells. També és una molt bona oportunitat pels nous castellers per començar-se a familiaritzar amb la colla. Seran cada divendres a partir de dos quarts de nou del vespre a la seu social dels vilafranquins, Cal Figarot.

 

Amb l’Escola de Castells els Verds comencen la pretemporada 2014. A mitjan de Març s’iniciaran els assaigs de tronc i els assaigs generals.