Un dels equips femenins de la colla guanya el torneig, mentre que el segon queda en tercera posició. Per part dels dos equips masculins, un queda en segona posició i l’altre en quarta.

 

El Torneig Popular d’Estirar Corda va tenir lloc el passat diumenge 19 de gener al Pavelló d’Hoquei de Vilafranca. El Torneig, organitzat per l’associació de Raimons i Raimundes, arribava enguany a la desena edició pel que fa als equips masculins i a la tercera en el cas dels femenins. En total 13 equips van prendre part del campionat -8 equips masculins i 5 de femenins-, 4 dels quals eren dels Castellers de Vilafranca.

 

 

Pel que fa al torneig femení, un dels dos equips dels Verds es va fer la victòria, mentre que el segon equip va quedar en tercera posició. Va completar el podi l’equip del bar l’Espurna. En el cas dels homes, un dels equips va quedar en segona posició després d’una final molt ajustada amb l’equip de l’Espurna, que va acabar guanyant. El segon equip masculí de la colla va quedar en quarta posició, per darrera de l’equip dels Eagles Vilafranca.