Fondistes Penedès, amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca, organitzen una xerrada a Cal Figarot sobre la 4a edició de la cursa

 

 

 

La xerrada serà el proper divendres 17 de gener a dos quarts de 9 del vespre i es tractaran temes d’interès pels participants, com ara el recorregut, les inscripcions, els serveis, obsequis i premis, entre altres aspectes. També hi haurà la presència d’algun atleta destacat.

 

La d’enguany serà la 4a edició dels 10K de Vilafranca, una cursa que any rere any ha anat guanyant participació. El circuit, que es desenvolupa pels carrers de la vila, és completament pla. Aquest any, per commemorar el tricentenari de 1714, els organitzadors de la cursa s’han posat com a repte arribar als 1.714 corredors. A hores d’ara, ja s’han superat les 1.000 inscripcions, que es tancaran quan s’assoleixi la xifra.

 

Una altra de les novetats d’aquesta edició és que hi haurà un premi especial pel primer casteller i per la primera castellera de la colla en la classificació de la cursa.

 

Podeu trobar més informació a www.10kvilafranca.org