Aprofita aquestes festes per regalar els millors productes de merxandatge de la colla.
campanya nadal

Al llarg de l’any els Castellers de Vilafranca han posat a la venda multitud de productes de merxandatge que han estat un èxit de vendes. Després de completar la millor temporada de la història, aquestes festes de Nadal torna a ser una bona ocasió per comprar i, sobretot, regalar els productes de la colla.

Alguns dels productes que més èxit han tingut al llarg de la temporada han estat les Vamcats Castellers de Vilafranca, les noves jaquetes tècniques, el Nan Casteller personalitzat amb el color de la colla i la tot just acabada d’estrenar cafetera dels Verds amb la col·laboració de Cafès Novell.
Però si aquestes últimes setmanes hi ha hagut un esdeveniment ben important als Verds, aquest ha estat la presentació del primer volum del llibre Castellers de Vilafranca, que ha aconseguit un molt bon ritme de vendes. No us quedeu sense i aquest Nadal regaleu també el llibre de la colla.
Aquest divendres 20 de desembre de 20h a 21h es podran adquirir tots aquests productes a Cal Figarot. A més, tant el llibre de la colla com el Nan Casteller també es poden trobar en els establiments col·laboradors habituals. La cafetera dels Verds, a part de poder-la comprar aquest divendres al Figarot, també la podeu trobar a Cafès Novell.
A més, també us recordem que a Vilafranca hi ha molts establiments col·laboradors amb la colla i que, presentant el vostre carnet de soci, us oferiran molts avantatges.
Per últim, us animem a fer un regal ben especial aquestes festes per enfortir el vostre lligam amb la colla: regalar fer-se soci dels Castellers de Vilafranca i gaudir amb el carnet de tots els seus avantatges.