Escrit per Eloi Miralles, ‘Castellers de Vilafranca’ (volum I) fa un viatge des dels Balls de Valencians i els primers castells a Vilafranca fins els 8 primers anys d’existència de la colla (1948-1956).

 

 

Aquest dissabte 23 de novembre a l’Auditori Municipal de Vilafranca es farà la presentació del primer volum del llibre dels Castellers de Vilafranca, dins de la celebració del 65è aniversari de la colla. El passat dilluns a Cal Figarot es va fer la roda de premsa de presentació, que va comptar amb la participació de l’autor, Eloi Miralles; el dissenyador del llibre, Martí Ferré; l’editor, Ramon Nadal; el vicepresident de l’Àrea Institucional de la colla, Toni Rossell; i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.

 

La presentació del llibre començarà a les 6 de la tarda i l’entrada serà lliure a tothom. A hores d’ara, ja està confirmada la presència de col·laboradors, patrocinadors i representants de les colles més importants del país i també de la Coordinadora de Colles Castelleres. El periodista Ricard Rafecas serà l’encarregat de conduir l’acte, que comptarà amb la participació de l’autor, Eloi Miralles; Pere Regull, alcalde de Vilafranca; Josep Bargalló, historiador casteller i autor del pròleg del llibre; Lluís Puig, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Accions Culturals de la Generalitat de Catalunya; i Josep Cabré, president dels Castellers de Vilafranca. Grallers i la coral infantil L’Espinguet posaran la part musical a l’acte.

 

 

Tots aquells que ja hagin reservat el llibre per a l’edició numerada, el podran adquirir una vegada finalitzada la presentació. A més, també en podran adquirir sense numerar aquells que no hagin fet la reserva.