Quatre assaigs i dues actuacions separen els Castellers de Vilafranca de l’última actuació de la temporada, la diada de Tots Sants. Divendres 25 i dimecres 30, assaigs especials.

 


 

Falta poc més d’una setmana per concloure el que ja és la millor temporada de la història, però els Castellers de Vilafranca la volen acabar per la porta gran. El proper dia 1 de novembre els de Cal Figarot tenen una nova oportunitat per seguir engrandint les pàgines d’or de la història dels castells, però per aconseguir-ho és fonamental un intens treball en els últims assaigs que resten. Per aquest motiu, els Verds intensifiquen la campanya per animar als castellers i castelleres, vilafranquins, penedesencs i aficionats al món casteller a assistir als quatre assaigs que queden, sobretot els dos especials abans del dia 1: divendres 25 i dimecres 30, a dos quarts de 10 de la nit a la seu social de la colla, Cal Figarot.

 

‘El límit ens el marquem nosaltres’ és el nou lema que llança la colla per tal d’engrescar a fer l’últim sprint abans de les vacances castelleres. En els últims anys, els de Vilafranca han trencat totes les estadístiques, han esmicolat alguns mites del món casteller i han aconseguit descarregar castells després de molts i molts anys anant-hi al darrera. Però qualsevol casteller i castellera de Vilafranca sap que el sostre està més enllà, fins on la colla vulgui arribar, i que l’únic secret és el treball assaig rere assaig i la implicació del gruix de la colla.

 

On és el sostre? El sostre el poses tu; el posem nosaltres!