Els Castellers de Vilafranca presentaran el llibre a l’Auditori Municipal de Vilafranca en el marc de l’acte de celebració del 65è anviversari de la fundació de la colla

Els Castellers de Vilafranca tenen previst celebrar els seus 65 anys d’història amb un acte institucional i festiu a l’Auditori Municipal de Vilafranca, el dissabte 23 de novembre, a les sis de la tarda, obert a tots els castellers, socis i aficionats als castells.
En el marc d’aquesta celebració es presentarà el llibre Castellers de Vilafranca. Vol. I, escrit per l’apotecari Eloi Miralles i dissenyat per l’artista Martí Ferré, ambdós vilafranquins i membres de la colla. El primer volum d’aquesta gran obra repassa la presència dels balls de Valencians i dels Xiquets des del segle XVIII fins els primers anys de vida dels Castellers de Vilafranca del 1948 al 1956, un temps en que la colla vestia primer amb camises rosades i després vermelloses.
El volum té les característiques d’un “llibre regal”, de grans dimensions, amb tapa dura, gairebé quatre centres pàgines i moltes fotos i il·lustracions. El cost del llibre és de 60 € pel públic en general i de 40 € pels socis dels Castellers de Vilafranca.
En el transcurs d’aquest acte del dia 23 la colla vol homenatjar els castellers més veterans i celebrar la millor temporada de la història i la millor actuació castellera mai feta, per la diada de Sant Fèlix d’aquest any, amb el primer 3 de 10 amb folre i manilles descarregat per la colla.