Els Castellers de Vilafranca actuen a Sitges i Sabadell just el cap de setmana abans de Tots Sants. Els Verds tenen la intenció de portar grans construccions a la capital vallesana.

 


 

Dues són les actuacions que els hi queda als Castellers de Vilafranca abans d’acabar la temporada amb la Diada de Tots Sants. Dues actuacions on els del Penedès continuaran amb la preparació dels castells que es volen alçar el proper 1 de novembre.

 

La primera de les actuacions serà la diada de la Colla Jove de Castellers de Sitges, dissabte 26 d’octubre a dos quarts d’1 del migdia a la plaça del Cap de la Vila, a Sitges. Els vilafranquins actuaran juntament amb la colla amfitriona, la Jove de Sitges, i amb els Castellers de Sants. L’endemà diumenge, els Verds aniran fins a Sabadell per participar a la diada dels Castellers de Sabadell. L’actuació serà a les 12 del migdia a la Plaça de Sant Roc. Juntament amb els saballuts i els vilafranquins, també hi actuaran els Castellers de Barcelona.