Els Castellers de Vilafranca descarreguen plàcidament el tres de 8, la torre de 8 amb folre i el quatre de 8 en el seu retorn a Montserrat

Td8 Montserrat 2013

Aquest any els Verds han tornat a Montserrat durant la romeria de Vilafranca, després d’una temporada sense actuar-hi. Els penedesencs han actuat juntament als Castellers d’Esparraguera a la plaça del monestir. A la primera ronda han alçat el tres de 8 i a la segona, la torre de 8 amb folre, construcció que feia setmanes que els vilafranquins no portaven a plaça. A la tercera ronda han descarregat el quatre de 8 i han posat el punt i final a la diada amb un vano de 5.

Les properes actuacions dels Castellers de Vilafranca seran el 26 i 27 d’octubre. Dissabte els de la camisa verda actuaran a dos quarts d’1 del migdia a Sitges, juntament amb la Jove de Sitges i els Castellers de Sants. Diumenge a les 12 del migdia actuaran a Sabadell, juntament amb els Castellers de Sabadell i els Castellers de Barcelona.