El diari ARA ofereix una subscripció digital gratuïta de dos mesos als socis i sòcies dels Castellers de Vilafranca

 

 

 

L’ARA va néixer el 28 de novembre del 2010, fruit de la iniciativa d’un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial català, amb l’objectiu de convertir-se en el primer diari del segle XXI i contribuir al debat sobre quin ha de ser el futur de la nostra societat.

 

La Colla Castellers de Vilafranca i el diari ARA hem arribat a un acord per oferir a tots els socis dos mesos d’accés digital gratuït perquè pugueu accedir a tots els continguts així com a la resta d’avantatges de ser subscriptor de l’ARA, com:

 

Llegir el diari cada dia en suport PDF des de la web o bé amb iPad i Android.

 

 

Gaudir de tots els continguts Premium, també des de tots els formats tecnològics.

 

 

Disposar d’un avançament diari de tots els articles d’opinió a partir de les 21.00 h. Hi trobareu les aportacions dels periodistes i col·laboradors de l’ARA: Toni Soler, Albert Om, Xavier Bosch, Antoni Bassas, Carles Capdevila, Esther Giménez-Salinas, Josep Ramoneda, Núria Bosch, Joan Majó, Alfredo Pastor, Miquel Puig, Noam Chomsky i Paul Krugman, entre d’altres.

 

 

Accedir a la primera edició del diari a les 23.00 h amb el contingut del diari de l’endemà.

 

 

Veure les versions íntegres de les entrevistes que fem a Ara TV.

 

 

Disposar de descomptes exclusius en les teves compres a la Botiga de l’ARA i de descomptes especials en diversos productes i esdeveniments culturals. A través de la Botiga, l’ARA mostra el seu compromís social i cultural.