Com és habitual l’any que no hi ha Concurs, els Castellers de Vilafranca tenen una cita aquest dissabte a la diada del Mercadal a Reus. El dia abans, Cal Figarot acollirà el segon assaig especial de 4 de 10 amb folre i manilles

 

 

Aquest dissabte 5 d’octubre els Castellers de Vilafranca actuaran a Reus, a la diada del Mercadal, actuació ja habitual amb les colles capdavanteres l’any que no hi ha el Concurs de Castells de Tarragona. L’actuació començarà a dos quarts de 6 de la tarda a la Plaça del Mercadal. Abans però, el punt de trobada serà a les 5 a la Plaça de la Llibertat, on a partir d’un quart de 6 s’engegarà una cercavila fins a l’emplaçament de l’actuació.

 

Juntament amb els vilafranquins, també hi actuaran la colla local, els Xiquets de Reus, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Capgrossos de Mataró i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. El Verds seran els últims en actuar, tal i com va sortir en el sorteig d’ordre d’actuació que es va celebrar el passat 21 de setembre a Reus. Els primers seran els Xiquets de Reus, segons la Jove de Tarragona, tercers els Capgrossos de Mataró i quarta la Colla Vella.

 

A menys d’un mes per la diada de Tots Sants, els de la camisa verda encaren un octubre focalitzat en preparar l’última diada de la temporada. En aquest sentit, el proper divendres 4 d’octubre se celebrarà el segon assaig especial de 4 de 10 amb folre i manilles, després que el 20 de setembre se celebrés el primer. A més, aquest divendres també es repartirà el nou número de la revista El Figarot, centrat en la temporada 2012.

 

Els altres assaigs especials de cara a Tots Sants seran el 25 i el 30 d’octubre, aquest últim a la Plaça de la Vila.