Bodegues Torres, el Patronat de Turisme,  VINSEUM i els Verds, guardonats amb un Diploma Turístic de Catalunya

Millor Experiència Turística web

Els Castellers de Vilafranca, juntament amb Bodegues Torres, el Patronat de Turisme de Vilafranca del Penedès, i el VINSEUM, han estat guardonats amb un Diploma Turístic de Catalunya en la categoría ‘Millor Experiència Turística’ gràcies a l’experiència ‘Maridatge Casteller’.

Representants de la colla van estar presents a l’entrega dels premis amb motiu del Dia Mundial del Turisme en una cerimònia celebrada el passat dijous 26 de setembre al Teatre Nacional de Catalunya i que va estar presidida pel M. Hble president de la Generalitat, Artur Mas.

Durant l’entrega del guardó es va reconèixer ‘la seva creativitat i innovació, factors imprescindibles pel creixement del Turisme’

El pack ‘Maridatge Casteller’ consisteix en una visita turística que arranca al centre de visites de Bodegues Torres a Pacs del Penedès, per a continuació desplaçar-se a Vilafranca del Penedès i fer una visita guiada per la vila, una visita al VINSEUM, el renovat museu del Vi, amb maridatge final a la Taverna del VINSEUM. Finalment, els turistes visiten Cal Figarot, el local dels Castellers de Vilafranca, que inclou una vista guiada per totes les instal·lacions i sales del local, l’explicació de la història de la colla i una projecció d’un muntatge audiovisual. L’activitat clou amb la participació de l’assaig de la colla.

El pack ‘Maridatge Casteller’ està disponible en català, castellà, anglès i rus i també està obert a tots els vilafranquins i penedesencs que desitgin viure aquesta experiència.