La colla estarà situada a l’Arc de Berà, juntament amb altres formacions castelleres

 

 

Els autocars de la colla marxaran a les 13.30h de l’Estació de busos de Vilafranca. Es recomana a tots els castellers i castelleres que utilitzin els autocars de la colla. Aquells, però, que hi vulguin anar amb cotxe, han de tenir en compte que a les 15.00h es tallarà l’N-340. Recomanem a tots aquells que vagin en cotxe, ser allà abans de les 14.00h, on hi haurà habilitat un aparcament pels cotxes. S’hi ha d’entrar per la carretera local de Roda de Berà, a 100 metres a l’esquerra després de la rotonda del cap de la romana, Urbanització la Plana.

 

Un cop arribats a l’Arc de Berà, hi haurà temps lliure per dinar fins les 16.00h, quan començaran els preparatius per la cadena. El dinar serà lliure, i els castellers poden escollir portar-se’l de casa o comprar-lo allà. A les 17.14h començarà la cadena, on totes les colles estarem aixecant uns quants pilars. A les 18.00 es cantarà el Cant dels Segadors i a partir de llavors i fins les 19.00 està prevista l’actuació castellera.

 

Tothom haurà d’anar vestit de casteller. Els acompanyants hauran d’anar amb samarreta o polo de la colla.

 

Avui a la nit, a les 22.30h, els Castellers de Vilafranca també alçaran un pilar a l’inici de la Marxa de Torxes de Vilafranca. Serà a la Plaça de la Vila.