Els Castellers de Vilafranca engeguen una sèrie d’assaigs especials de 4 de 10 amb folre i manilles de cara a la diada de Tots Sants

 

 

 

 

El primer d’aquests assaigs especials serà el proper divendres 20 de setembre, just l’assaig previ de la diada castellera de la Mercè. Seran un total de 4 assaigs especials fins arribar a la diada de la colla, l’1 de novembre.

 

A principis d’any, el cap de colla, Pere Almirall, ja va anunciar que aquest 2013 seria un any de castells de 10. Després de descartar el 4 de 10 amb folre i manilles per Sant Fèlix, per tal de centrar-se amb el 3, ara totes les mirades enfoquen a Tots Sants. Amb el 3 de 10 amb folre i manilles descarregat, per primera vegada i després de 15 anys d’intentar-ho, ara els esforços passen pel 4.

 

Tal i com van fer al llarg de l’estiu, en aquesta ocasió l’equip tècnic dels Verds ha tornat a assenyalar un seguit d’assaigs especials abans d’arribar a la cita de Tots Sants. El primer d’aquests assaigs serà divendres 20 de setembre, just abans de la Mercè. Els següents seran el 4 d’octubre –l’assaig previ al Mercadal-, el 25 d’octubre –l’assaig abans de les actuacions a Sitges i Sabadell-, i dimecres 30 d’octubre –l’últim assaig abans de Tots Sants.

 

Els propers dies, els Castellers de Vilafranca presentaran la imatge gràfica de la nova campanya enfocada al 4 de 10 amb folre i manilles per Tots Sants.