A la diada de Vigília seran tercers en actuar i per Sant Ramon tornaran a ser primers. La Colla Joves seran els segons en actuar el dia 30, tercers els Minyons de Terrassa i quarts la Colla Vella.

 

 

Aquest dimarts 13 d’agost es va celebrar el sorteig d’ordre d’actuació de Sant Fèlix a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca. El sorteig va permetre als Castellers de Vilafranca ser els primers en escollir en quina posició volien actuar, i van decidir ser els primers i obrir plaça el dia 30. En segon lloc la Colla Vella va triar actuar en quarta posició, la Colla Joves en segona i els Minyons de Terrassa, últims en escollir i sense més opcions, actuaran en tercera posició.

 

Després del sorteig, i per primer any en aquest acte, hi va haver una tertúlia entre els caps de colla de les quatre formacions. El debat, moderat pel periodista casteller Pep Ribes, es va desenvolupar gràcies a les preguntes que castellers i aficionats van fer arribar a través de les xarxes socials de Twitter i Facebook en els últims dies. A més, el nombrós públic que omplia de gom a gom l’Auditori, també va tenir l’oportunitat de formular preguntes in situ. Els quatre caps de colla van reiterar la seva il·lusió per participar un any més a la diada de Sant Fèlix i a més van afirmar que les colles farien una actuació de màxims.

 

Minuts abans del sorteig de Sant Fèlix també es van realitzar els sorteigs de les actuacions del dia 29 i 31. A la diada de Vigília, els Xicots de Vilafranca obriran l’actuació, segons serà la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i els Verds tancaran les rondes. Per Sant Ramon, l’ordre s’invertirà i els Castellers seran primers, la Colla Jove segons i els Xicots tercers.

 

L’acte va ser patrocinat per D.O. Penedès, que després va convidar a una copa de vi i un petit refrigeri a tots els assistents al sorteig.