Els Castellers de Vilafranca i el Nan Casteller arriben a un acord de col·laboració per treure una versió del joc personalitzada amb els colors de la colla.

 

 

Els Castellers de Vilafranca s’han convertit en la primera colla a tenir el Nan Casteller personalitzat. Fa unes setmanes van començar els contactes entre la colla i les impulsores del joc per crear aquest projecte. Amb una comanda de 150 jocs, el Nan Casteller dels Castellers de Vilafranca ja es troba a la venda a la botiga de la colla i ben aviat ho estarà en altres establiments col·laboradors de Vilafranca i també a la propera botiga online de la colla. El preu de promoció de sortida serà de 35 euros pels socis dels Verds i de 40 euros per la resta.

 

L’acord de col·laboració entre el Nan Casteller i els vilafranquins també inclou la participació del Nan en altres activitats de la colla, com els tallers, promocions o actes. Per exemple, el Nan estarà present el tradicional Bateig Casteller, el proper 28 d’agost.  Els Verds el promocionaran a través de les xarxes socials, la web de la colla i els viatges que facin a l’estranger. L’acord també inclou altres productes que la marca pugui treure i personalitzar-los amb els Verds.

 

A la presentació del Nan que es va fer dilluns passat, el vicepresident de Màrqueting dels Castellers de Vilafranca, David Tudela, va explicat que la colla va decidir incorporar el Nan Casteller a la seva oferta de marxandatge pels valors que transmet i pel seu nivell pedagògic. Tot i ser una joc de taula de tota la vida, fet a mà amb fusta natural, la colla considera que és novedós i atractiu, a més de ser una bona manera de donar a conèixer els castells.

 

Per la seva banda, la gerent del Nan, Anna Tarragona, va destacar que és la primera vegada que el Nan Casteller té camisa i que els hi feia molta il·lusió que fos de color verd. A més, va explicar que el joc es produeix a mà, en un centre de treball especial, i que al tenir un procés d’elaboració complicat, per personalitzar el Nan se n’ha de fer una comanda mínima. Per últim va comentar el lema del Nan “Play, learn and remember” (Juga, aprèn i recorda), que resumeix els valors i les funcions del joc.