Els Castellers de Vilafranca inicien aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú la cursa per arribar a Sant Fèlix amb les màximes garanties. Abans, però, divendres 2 d’agost tindrà lloc el tercer assaig especial de castells de 10.

 

 

Després d’un cap de setmana de descans i ja amb la gamma extra encetada, aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca tornen al circuit casteller i ho fan per la porta gran i al costat de casa, a la diada de Festa Major de les Neus a Vilanova i la Geltrú. L’actuació serà dissabte 3 d’agost a un quart de 7 de la tarda a la Plaça de la Vila de la capital del Garraf. Allà, els Verds compartiran plaça amb la colla local, els Bordegassos de Vilanova, i amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Tot i que encara falta un assaig general per l’actuació, les intencions dels vilafranquins són clares: atacar de nou la gamma extra, segurament en forma de torre de 9 amb folre i manilles, acompanyada del 3 i el 4 de 9 folrats.

 

Divendres, assaig de 10

I amb el mes d’agost tot just començat, arriben les setmanes més importants del calendari dels Castellers de Vilafranca. Amb l’actuació a Vilanova i la Geltrú comença el compte enrere per arribar a Sant Fèlix, el proper 30 d’agost, en plena forma i amb màximes garanties d’èxit. A partir d’ara, tots els assaigs i actuacions són fonamentals, començant aquest divendres 2 d’agost amb un nou assaig especial de castells de 10, a dos quarts de 10 de la nit a Cal Figarot. Els propers seran divendres 23 d’agost també a Cal Figarot i dimarts 27, a l’assaig general de Festa Major a la Plaça de la Vila.