doble deu castellers de vilafranca 4d10fm 3d10fm

És l’anunci promocional de la campanya #10vostrefavor que els de Cal Figarot han engegat en motiu dels assaigs especials de castells de 10.

Aquest migdia els Castellers de Vilafranca han fet públic l’anunci ‘Doble 10’, que forma part de la campanya ‘Tot depèn de tu’ i amb l’etiqueta #10vostrefavor, que ja es va iniciar a finals de juny amb el primer dels cinc assaigs de 10 que els vilafranquins van marcar al seu calendari al llarg de l’estiu. Aquest divendres 19 de juny arriba el segon d’aquests assaigs especials, que a més és el previ a la diada de les Santes, i els Verds segueixen fent noves accions d’aquesta campanya, com l’anunci que avui han presentat.

Es tracta d’una versió de l’espot de Voll Damm, Doble o Res, que originalment protagonitza la figura llegendària de Sant Jordi. A la versió dels Castellers de Vilafranca, les imatges d’un casteller, enregistrades a la Diada de les Cultures d’Altafulla del passat dissabte, acompanyen una veu en off que reivindica la lluita pels ideals i els valors propis, que bé es poden aplicar a l’objectiu dels Verds pel proper Sant Fèlix.