Els Castellers de Vilafranca pugen un pis més el pilar en una actuació a Tarragona on completen la segona tripleta vilafranquina de la temporada

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest dissabte 6 de juliol a la Diada del Pla de la Seu, juntament amb els Xiquets de Tarragona, on van completar la segona tripleta vilafranquina del curs. A la primera ronda, van descarregar un 3 de 9 amb folre força parat, però que a la descarregada es va haver de treballar un pèl més del que és habitual. A la segona ronda, els de Cal Figarot van completar el segon 4 de 9 amb folre, després de desmuntar-ne dos peus per problemes de mides en l’encaix entre segons i terços. El castell es va mostrar bellugadís tota l’estona i els castellers i castelleres el van suar de valent, però es va descarregar per segona vegada aquesta temporada. A la tercera ronda, els penedesencs van optar pel 4 de 8 amb agulla, com ja porten fent en les últimes actuacions. I per arrodonir la tripleta vilafranquina, els Castellers van descarregar el primer pilar de 7 amb folre de la temporada. Un pilar força tranquil i que es va completar amb molta serenor.

 

El proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca no marxen del Camp de Tarragona, ja que com succeeix any rere any a mitjan de juliol, els Verds tenen “el Baix Gaià tour”. Dissabte a les 6 de la tarda actuaran a Altafulla, juntament amb la colla local, els Castellers d’Altafulla, els Xiquets de Tarragona i amb la novetat d’enguany de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Diumenge serà el torn per Torredembarra, a dos quarts de 7 de la tarda, juntament amb els Nois de la Torre i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.