Els Castellers de Vilafranca actuen aquest dissabte a Tarragona, a la Diada del Pla de la Seu, on compartiran plaça amb els Xiquets de Tarragona

 

 

Per segona temporada consecutiva, els de Cal Figarot tornen a la Diada del Pla de la Seu, que serà el proper dissabte 6 de juliol a dos quarts de 7 de la tarda. L’any passat, els Verds van aconseguir el 3 de 9 amb folre descarregat número 200 de la seva història.

 

Enguany, els Castellers de Vilafranca volen portar-hi, altra vegada, castells de 9 folrats i algun castell de la gamma alta de 8. A més, i segons com vagin les proves de pilar dels dos assaigs que resten aquesta setmana –dimecres a les 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10-, el pilar es podria alçar un pis més i plantar-hi el de 7 folrat.

 

Nou horari d’estiu dels assaigs de dimecres

Amb el curs escolar ja acabat, a partir d’aquest dimecres 3 de juliol l’horari d’assaig de dimecres dels Castellers de Vilafranca torna al seu horari d’estiu habitual, a les 9 del vespre.