Projeccions gratuïtes de’“Searching for Sugar Man”, “Una pistola en cada mano” i “Blancanieves”

 

 

Aquest és el cinquè any que Cine Club Vilafranca i Castellers de Vilafranca organitzen un cicle de cinema a la fresca als jardins de Cal Figarot. La novetat d’aquest any és que es recuperen alguns del títols que han funcionat millor durant la temporada regular de cinema per oferir-los a la fresca. Les sessions es faran durant tres dijous de juliol a les 10 de la nit i seran gratuïtes.

 

El cicle començarà el dijous 4 de juliol amb “Searching for Sugar Man”, un dels treballs més sorprenents i captivadors de la temporada. La pel·lícula segueix la pista de Sixto Rodríguez, un músic que va desaparèixer després de signar dos discs considerats de culte que no van tenir cap ressò en el seu moment. Però la seva música arribarà a la Sud-àfrica de l’apartheid, on esdevé un símbol de llibertat. A mitjans dels anys noranta, dos seguidors s’interessen per la desconeguda biografia del seu ídol (que segons alguns rumors es va suïcidar dalt l’escenari) i decideixen buscar-lo. Guanyadora de l’Oscar i el Bafta al millor documental i Premi del Públic al Festival de Sundance, “Searching for Sugar Man” és una història que atrapa des del primer minut i no deixa de sorprendre fins al final.

 

El cicle continuarà el dijous 11 de juliol amb “Una pistola en cada mano”. En el seu cinquè film, el director català Cesc Gay torna a presentar uns personatges dintre de la quarantena, uns homes fràgils i insegurs i unes dones fermes i dominadores. Un guió intel·ligent i divertit, que aprofundeix en el coneixement de la naturalesa humana, narra cinc històries de parelles interpretades per Ricardo Darín, Candela Peña, Javier Cámara, Eduardo Noriega, Leonor Watling i Jordi Mollà, entre d’altres. Tots ells es troben casualment i s’expliquen com els ha anat tractant la vida, entre la comèdia i els alts i baixos de qualsevol relació.

 

Les projeccions s’acabaran el dijous 18 de juliol amb la projecció de “Blancanieves”, del director Pablo Berger. Una inesperada reinvenció del clàssic dels germans Grimm, ara ambientada a l’Andalusia dels anys vint. Blancanieves és Carmen (Macarena García), una bella jove filla d’un torero (Daniel Giménez Cacho) que va patir una infantesa turmentada per la seva terrible madrastra (Maribel Verdú).  Aquesta inesperada versió en blanc i negre, muda i plena de fantasia, s’ha emportat premis allà per on ha passat, i ha captivat el públic.

 

Per a més informació:

600 716 688  (Josep Maria)
cineclub@cineclubvila.cat

www.cineclubvila.cat