Els Castellers de Vilafranca programen cinc assaigs de castells de 10 per aquest estiu. El primer serà el proper divendres 28 de juny.

Imatge web assaigs especials 2013

Com ja va assenyalar el cap de colla, Pere Almirall, al Sopar de la Colla el passat novembre, que posava el punt i final a una temporada 2012 de rècord, l’objectiu dels Verds per aquest any són els castells de 10. Per aquest motiu, i a poc més de dos mesos per la cita castellera més important de la temporada, Sant Fèlix, els Castellers de Vilafranca inicien una campanya que s’allargarà tot l’estiu per mobilitzar Vilafranca i el Penedès. “Tot depèn de tu!” és l’eslògan escollit per la campanya, que vol ser també una crida a tots els castellers i castelleres a aportar el seu granet de sorra a aconseguir aquests objectius.

  

A més, l’equip tècnic dels vilafranquins ja ha programat cinc assaigs especials de castells de 10 per aquest estiu: divendres 28 de juny, divendres 19 de juliol, divendres 2 d’agost, divendres 23 d’agost i dimarts 27 d’agost, aquest últim a la Plaça de la Vila de Vilafranca.

Entre totes les iniciatives de la campanya, i que es donaran a conèixer en les properes setmanes, una de les més destacades és que per tothom que assisteixin a tots els assaigs especials, la colla sortejarà una Smartbox. En el primer dels assaigs de castells de 10, el proper 28 de juny, la colla farà entrega a tothom qui ho vulgui d’una targeta personal que haurà de ser segellada a cada un dels assaigs. El sorteig es farà entre les persones que tinguin els 5 segells corresponents als 5 assaigs.

Podeu recollirla targeta a Cal Figarot o descarregar la versió per imprimir en aquest enllaç