El president de la colla, Josep Cabré, va recollir la Medalla durant el transcurs de la cerimònia de graduació de la promoció d’estudiants del 2013, el passat dissabte 15 de juny

 

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van ser guardonats el passat dissabte amb una de les Medalles d’Honor que anualment atorga la prestigiosa universitat europea. En el cas dels Verds va ser en la categoria de lideratge. L’entrega va ser a l’hotel Pullman Barcelona Skipper durant la graduació de més de 150 alumnes de 60 nacionalitats diferents.

 

L’European Univeristy, amb campus a Ginebra, Montreal, Munich i Barcelona, i que enguany celebra el seu 40è aniversari, també va atorgar altres medalles d’honor, entre les quals destaquen l’empresa Natura Bissé, en la categoria de negoci familiar; la Fundació Somni dels nens, en la categoria de Responsabilitat social; i el Futbol Club Barcelona, en la categoria de Responsabilitat social corporativa. Dirigents d’aquestes entitats també van assistir a l’acte, juntament amb una representació dels Castellers de Vilafranca, integrada pel president Josep Cabré, el vicepresident de l’Àrea Institucional, Toni Rossell, i el vicepresident de l’Àrea de Mèdia i Màrqueting, David Tudela.

 

 

El guardó corresponent als Castellers de Vilafranca és el de la categoria de lideratge, en reconeixement a la seva passió pel treball en equip, la promoció dels millors valors humans i la seva excel·lència en lideratge.