Els Castellers de Vilafranca completen a Olesa de Montserrat el 3 de 9 amb folre, la torre de 8 amb folre, el 4 de 8 amb agulla i el pilar de 6. A més, inauguren a la plaça la placa que commemora el 3 de 9 amb folre que la colla va descarregar-hi l’any passat i que va convertir la localitat en plaça de 9.

 

 

Aquest diumenge els Verds van actuar a Olesa de Montserrat, juntament amb els Castellers d’Esparraguera, en motiu de la Festa Major de la localitat del Baix Llobregat. Els de Vilafranca continuen amb el ritme vertiginós que han mostrat les últimes setmanes, i en primera ronda es van anotar el tercer tres de 9 amb folre de la temporada, castell que en tot moment va aguantar perfectament les mides. A la segona ronda, van descarregar la torre de 8 amb folre i a la tercera, un 4 de 8 amb agulla marca de la casa. Els Castellers de Vilafranca van posar el punt i final a l’actuació a Olesa amb el pilar de 6, que actuació rere actuació es mostra més madur.

 

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà el 30 de juny al migdia al barri del Serrallo de Tarragona, on actuaran juntament amb els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Tarragona. El dia abans, però, els vilafranquins participaran al Concert per la Llibertat que es farà Camp Nou organitzat per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana.