Els Castellers de Vilafranca reben la Medalla d’Honor de l’European University , en la categoria de lideratge

2013-06-10T13:54:41+01:0010 Juny 2013|Notícies castelleres|0 Comments

 

 

El proper dissabte 15 de juny, Els Castellers de Vilafranca participaran de la cerimònia de Graduació 2013 de l’European University, on seran guardonats amb una de les Medalles d’Honor que aquesta prestigiosa universitat europea entrega anualment.

 

 

L’ European University, amb campus a Ginebra, Montreal, Munich i Barcelona, i que enguany celebra el seu 40è aniversari, atorgarà d’altres medalles entre les quals destaquen l’empresa Natura Bissé, en la categoria de negoci familiar, la Fundació Somni dels nens en la categoria de Responsabilitat social, i el Futbol Club Barcelona en la categoria de Responsabilitat social corporativa. Dirigents  d’aquestes entitats assistiran a la cerimònia, juntament amb una representació dels Castellers de Vilafranca.

 

El guardó corresponent als Castellers de Vilafranca és el de la categoria de lideratge, en reconeixement a la seva passió pel treball en equip, la promoció dels millors valors humans i la seva excel·lència en lideratge.

 

L’entrega formal del guardó tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny a l’hotel Pullman Barcelona Skipper, durant la cerimònia de Graduació 2013 de més de 150 alumnes de 60 nacionalitats diferents. L’acte comptarà amb la intervenció de Patrick De Maeseneire, CEO d’Adecco, l’empresa de recursos humans líder al món.

 

Deixa un comentari