El concurs engegat pels Castellers de Vilafranca per escollir el nou disseny del carnet de soci de la colla arriba a la fase final. Fins el 8 de juny es pot votar a una de les 5 propostes al Facebook de la colla.

 banner carnet

Després de rebre totes les propostes, la setmana passada el jurat -format per Josep Cabré (president dels Castellers de Vilafranca, Ramon Calmet (Àrea de Socis), Raül González (dissenyador gràfic), Xavier Carrasco (industrial gràfic) i David Tudela (Vicepresident de l’àrea de màrqueting i mèdia)- es va reunir per seleccionar els dissenys finalistes del concurs. Ara és el torn dels castellers i seguidores dels Verds escollir quin serà el disseny definitiu del nou carnet de socis de la colla.

El procés per votar és ben senzill. Fins el proper dissabte 8 de juny a les 23 hores i 59 minuts estaran disponibles a la pàgina del Facebook dels Castellers de Vilafranca els 5 dissenys seleccionats. La proposta amb més “m’agrada” serà la guanyadora, que es farà pública el 9 de juny.