Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca debuten a casa amb la diada de les Fires de Maig. Dissabte a la tarda també actuaran a les Caves Codorniu

 

 

Arriba la primera cita important de la temporada, l’actuació de Fires de Maig que reunirà aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia a les tres colles vilafranquines i a una colla convidada. Juntament amb els Verds, Xicots i Jove de Vilafranca i Nois de la Torre, actuaran a l’”antiga” a la plaça Més Castellera, a la Plaça de la Vila de la capital penedesenca. Aquest és un bon cap de setmana per animar a aquells que encara no han tret la faixa i la camisa de l’armari que ho facin i assisteixin als assaigs que resten aquesta setmana, dimecres a dos quarts de 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit. El que es veurà a plaça aquest diumenge només depèn de com vagin aquests dos assaigs i de les proves que se’n puguin fer. En les darreres temporades, els Verds estrenaven els castells de 9 en aquesta actuació.

 

Abans però, dissabte els Castellers de Vilafranca tenen un altre compromís. Actuaran a Codorniu, una de les caves més conegudes de Sant Sadurní d’Anoia, a un quart de 6 de la tarda.

 

Enguany la temporada serà una cursa de fons, on cada assaig i, sobretot, cada una de les actuacions seran importants per arribar a bon port, és a dir, amb el màximde garanties d’èxit a les cites transcendentals del calendari casteller dels Verds. Només amb treball, esforç i molt de compromís s’assoliran tots i cada un dels objectius que la colla es marqui. Està només a les mans dels castellers i castelleres fer-ho possible.