Els Castellers de Vilafranca descarreguen els primers 7 de 8 i torre de 8 amb folre de la temporada a l’aniversari dels Castellers de Sants

 

 

Els Verds han actuat aquest diumenge al migdia a la plaça Bonet i Muixí, al barri de Sants de Barcelona. els vilafranquins han compartit plaça amb la colla local, els Castellers de Sants, i amb els Capgrossos de Mataró. Els penedesencs han començat l’actuació descarregant el segon 3 de 8 de la temporada –el primer el van descarregar a Londres-. A la segona ronda han descarregat la primera torre de 8 amb folre de la temporada i a la tercera, també completat el primer 7 de 8. Els de la camisa verda han posat el punt i final a l’actuació amb un vano de 5.

 

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és diumenge vinent. Actuaran per primera vegada enguany a casa, en el marc de les Fires de Maig de la capital alt penedesenca. Els Verds compartiran plaça amb les altres dues colles locals, els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, i també amb els Nois de la Torre. L’actuació, que es desenvoluparà amb el format a l’”antiga”, començarà a dos quarts d’1 del migdia a la Més Castellera, a la Plaça de la Vila.

 

Els vilafranquins comencen, d’aquesta manera, una cursa de fons que els haurà de portar a les cites més importants de la temporada amb les màximes garanties per afrontar els objectius que es plantegin. Per això, és necessari el màxim compromís de tots els castellers i castelleres assaig rere assaig i actuació rere actuació.